Lorelei
welkom bij Christien

Christien Rietveld


Update februari 2019

Lorelei Vrouwenfestival


Welkom mooie vrouw!

Graag wil ik mij hier even voorstellen: Al 54 jaar wandel ik op deze prachtige aarde, ben daarvan 33 jaar getrouwd met mijn man Wim en wij hebben samen 2 prachtige dochters, Natasja en Marijke ( en sinds july 2017 een kleinzoon).  Ik werk al 22 jaar als Productontwikkelaar Frisdranken en heb ik daarnaast een opleiding van 9 jaar in Raja Yoga gedaan. Ook de opleiding tot Raja Yoga Kinder- en Jongeren  docente heb ik voltooid. Sinds 5 jaar geef ik Raja Yoga les. Raja Yoga met de 8 stappen van Patanjali, is holistisch en ziet de mens als geheel.

De opleiding Healing Arts Therapeut, heb ik in Januari 2018 afgerond.

Op het Lorelei Vrouwenfestival verzorg ik al vanaf 2015  Workshops: Moeder en Kind Yoga, Levensweg Collage,  Zelfhelend vermogen en Dromencreativiteit voor meisjes.


De workshop "Dromencreativiteit" voor volassenen is dit jaar niet op Lorelei.

Wat ik heb met dromen? Heel veel...Al als kind vond ik dromen al erg interessant en heb ik mij er in de loop van mijn leven erin verdiept. Dromen hebben mij een leiddraad  in mijn leven gegeven, het analyseren van mijn eigen dromen en die van mijn familie heeft mij een diepe inzicht hierin gegeven.

 


Dromencreativiteit

Een creatieve workshop! Ervaring niet nodig!

Hier praten wij over dromen... Dromen die we s`nachts kunnen hebben, bange dromen, grappige dromen, Dagdromen, en welke andere (wens) dromen dan ook.  Dromen van verleden, heden of de toekomst.

We kijken wat deze dromen ons te vertellen hebben en hoe wij ermee om kunnen gaan.

Wij werken aangepast op jouw behoefte met creativiteit. We kunnen ons uitleven met potlood, waterverf of collage.

Hier kun je al je creativiteit kwijt om je droom of dromen uit te beelden. Ook maken wij een dromen-sieraad  met Healing Arts spray om ervaringen te bekrachtigen.


Welkom lieve droomster!! 

Copyright © All Rights Reserved